Tracto-Brava
TRACTO-BRAVA

SUBMINISTRAMENTS INDUSTRIALS I AUTOMOCIÓ
Segueix-nos al Facebook
 
 

Situats a Palafrugell, al centre de la Costa Brava, sóm una empresa familiar amb àmplia experiència en el món dels subministres industrials, ben consolidada en el territori. L'any 2012 vam celebrar els 50 anys des de l'inici de les nostres activitats.

La satisfacció del client és la nostra prioritat, i per això treballem amb esforç, oferint la millor garantia i servei. Busquem la millor solució que s'adapti a cada client, per tal de poder oferir un tracte directe i personalitzat, amb l'atenció que cadascú mereix.

Entre els nostres clients hi ha empreses del sector de la indústria, obra pública i privada, mecànica, nàutica, agricultura, prestació de serveis, indústria alimentària...

Estem especialitzats en el muntatge de tubs per a maquinària hidràulica, i disposèm d'una amplia gamma de tubs i racords per a tot típus d'aplicacions.

Per altra banda, també oferim tot tipus de productes referits a la pneumàtica, des de connexions i tubs, passant per distrivuidors i pistons, fins a compressors i equips de tractament d'aire.

També tenim un gran ventall d'eines professionals, tant manuals com pneumàtiques. Treballem amb les primeres marques del mercat, com poden ser Irimo, Snap-on, Irazola, Bahco...

Un altre punt és el de la protecció laboral. Disposem d'una àmplia varietat de sabates de tot tipus i de guants, així com de roba de treball i d'alta visivilitat, per a treballs en carretera. Treballem amb marques com Fal, Good-Year, Paredes...

L'elevació i el trincatge és un altre dels punts que toquem, tant amb eslingues de roba, cable d'acer i cadena, així com els ganxos i complements necessaris per assegurar les càrregues.

Pel que fa al manteniment tenim productes de lubricació, estanqueitat...

 

TRACTO-BRAVA * c/Torretes, 33 * 17200 * Palafrugell (Girona) * Telf. 972.30.07.97 * info@tractobrava.com
Avís Legal * Política de privacitat